Je vindt ze bij Attract professionals

Je bent veel meer dan je cv. Dat hoor je wel vaker en vind je natuurlijk zelf ook. Lekkere open deur. Toch trappen we hem nog even in. Het gaat om jou, jou als persoon. Zo simpel is het. Jouw ambities moeten je leiden naar jouw perfecte werkplek. Als jij een andere kant op wil kan dat ook. Wil je door, dan gaan we met je mee. En ook als je nog niet zo goed weet wat je wil, dan dokteren we dat eerst uit.

We leren je kennen, we vragen je -ongeveer zoals je eerste liefde- het hemd van je lijf. We kunnen je pas echt helpen in jouw zoektocht als we je écht kennen. Dus wat doe je graag naast je werk? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Wat is voor jou een goede balans tussen werk en privé? En van welke dingen krijg jij kippenvel? Het is misschien niet wat je gewend bent van een werving & selectie bureau, maar we verrassen je graag,

Kom kennismaken;
  • We komen er graag achter wie jij bent. Wat je drijfveren zijn en welke stappen je als professional voor ogen hebt.
    We nemen je actuele werkervaring met je door aan de hand van je cv en kijken met je naar de toekomst. Hoe wil jij je verder ontwikkelen en welke functie past daar het beste bij. Van daaruit kijken we welke vacatures en/of bedrijven hierbij de juiste match zijn.

Voorstellen;
  • Nu we een duidelijk beeld hebben van jou als persoon en als professional kijken we samen van welke functies je enthousiast wordt en stellen we je voor bij de opdrachtgever.

Op gesprek;
  • Met je cv, profielschets en onze aantekeningen uit ons gesprek kunnen we een heel persoonlijk beeld schetsen van jou als kandidaat. Daardoor sta je natuurlijk al 1-0 voor. Je bent niet meer een van de zoveel cv’s op iemands bureau. Je zal dus al snel op gesprek mogen.

Is er een match;
  • Je bent langsgegaan. Hebt met nieuwe collega’s gesproken, de sfeer kunnen proeven. Misschien al zelfs mee kunnen kijken hoe ze werken. Nu blijft er natuurlijk een grote vraag over. Ben je enthousiast?

Vervolgprocedure;
  • Als jullie beide enthousiast zijn en niet kunnen wachten om met de samenwerking te starten komt er een tweede gesprek. De puntjes worden op de i gezet en de samenwerking wordt zo ingericht dat iedereen tevreden is.

Aan de slag!
  • Hier eindigt ons werk als recruiter en begint voor jou het nieuwe avontuur. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en heel veel plezier!

Wil je de juiste vacature vinden?

Zoek jij een bedrijf waar ze een functie hebben waar jij helemaal voor kan gaan? Een rol waar je ziel en zaligheid in kwijt kan en er ook nog genoeg ruimte is om je te ontwikkelen? Dan zit je bij Attract professionals goed. Dankzij onze jaren ervaring en uitgebreide netwerk vinden wij de beste match tussen jouw ambities en je volgende baan.

Weten wat we voor jou als professional kunnen beteken? We horen graag waar jij heen wil met jouw carrière.

Neem contact op