Ken ik jou niet ergens van?

Ja, je kent ons al ergens van. Attract is niet nieuw, sterker nog we bestaan al ruim 20 jaar. Attract Professionals is iets jonger.

Ooit begonnen als een uitzendbureau met twee man sterk. Uitgegroeid naar negen vestigingen en nu nog even een stapje erbij.

Van uitzenden naar werving en selectie is maar een kleine stap, maar we doen het met de grootste zorgvuldigheid. Het vraagt focus en daarom een nieuw label. Onder de vleugel van alle ervaring van Attract zit Attract Professionals. En Professionals verwijst niet alleen naar jou.

DNA | Wie we zijn

We schakelen snel en pas als het écht moeilijk wordt schiet ons toch al hoge energieniveau tot aan het plafond. Dán zijn we op ons best. We zijn nuchtere werkpaarden met een grote belangstellingen voor mensen met hun talenten en ambities. En enorm nieuwsgierig naar de drijfveren, de reden van bestaan en de mensen achter bedrijven en organisaties.

Ontmoet de recruiters

Waarom we zijn zoals we zijn? Omdat we vrij zijn om te doen wat wij denken dat het beste is. Gewoon voor elke unieke situatie opnieuw. Vrij om voor te stellen wat volgens ons werkt. Vrij om te doen waar de situatie om vraagt. En dat zorgt voor een fantastische werksfeer waarin we ons lekker voelen.

voor professionals

Als ambitieuze professional wil je blijven groeien en ontwikkelen. Een baan is niet alleen een manier om een inkomen te genereren. Het is een middel om jezelf nuttig te maken en je te blijven uitdagen. Attract Professionals acteert op de behoefte naar de volgende stap in je carrière. We willen je daarom echt leren kennen zowel je competenties als je persoonlijke kant. Alleen zo kunnen we de juiste vacatures voorleggen.

Lees meer Alle vacatures

voor opdrachtgevers

Goed opgeleide professionals kunnen een schaars goed zijn en tegenwoordig is het vaak ook nog de vraag hoe je ze het beste kan bereiken. Attract Professionals kent de markt en weet vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen. De juiste middelen inzetten om de juiste mensen te bereiken kunnen we als geen ander. We verzorgen al meer dan 20 jaar vakbekwame professionals. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

Bij Attract Professionals geloven we in heldere communicatie. We vinden het dan ook belangrijk dat jij weet wie zich 100% gaat inzetten voor jou. Of het nu gaat om het vervullen van een functie of dat we juist opzoek gaan naar jouw volgende functie. Weten met wie je samenwerkt maakt het proces alleen maar beter en, niet geheel onbelangrijker, leuker. We stellen daarom graag onze recruiters aan je voor.

Saskia Huisman

06 21 305 218 | saskia@attractprofessionals.nl

Na het afronden van mijn Bachelor Management, Economie en Recht ben ik begonnen met werken bij een studenten uitzendbureau. Leuke doelgroep, ik was immers zelf net van school, en de perfecte baan om brede ervaring op te doen dacht ik. Het was gelijk daar dat de arbeidsbemiddeling in mijn bloed kroop. Nu, 20 jaar later, krijg ik nog elke dag energie van mijn werk als recruiter. Ik ga op zoek naar jouw drijfveren, waar kan ik je voor wakker maken?  Zelf word ik gelukkig van mensen in verbinding brengen en inspireren om zichzelf uit te dagen. 

Met 20 jaar ervaring aan arbeidsbemiddeling in mijn rugzak ga ik in gesprek met jou op zoek naar je ambities. Ik  denk in kansen en oplossingen, ben nieuwsgierig, heb lef en durf mensen te confronteren.

Het is mijn missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw toekomstige werkgeluk. 

Neem contact op met Saskia

Kaj Blokhuis

06 21 294 186 | kaj@attractprofessionals.nl

Na mijn HBO studie werk ik 7 jaar als Event Manager bij de Universiteit Twente, geef ik les op Saxion en ben ik actief als accountmanager. Drie totaal verschillenden banen met één gedeelde noemer; werken met en voor mensen. Ik merk dat ik er ontzettend veel energie van krijg om mensen en organisaties vooruit te helpen. Daarom werk ik nu als recruiter en ben ik, naast het werk, mijn master Onderwijskunde, met focus op Human Resource, aan het afronden.

Een leven lang leren op en naast de werkvloer spreekt mij erg aan en ik ben ervan overtuigd dat de (ontwikkeling van) mensen binnen een bedrijf ervoor zorgen dat een organisatie zich blijft ontwikkelen. Talentmanagement is hierin essentieel, voor zowel opdrachtgever als professional. Daarom ga ik met beide partijen graag het gesprek aan om van je te horen wat je boeit, bezig houdt, gedaan hebt, zou willen doen, zoekt in een opdrachtgever/professional. Ik zal mijn best doen te doorgronden wat je beweegt en waar je laaiend enthousiast en zielsgelukkig van wordt. Dit alles zodat ook het karakter van professional en opdrachtgever een match zijn. Want die klik tussen beide, is dat niet waar het uiteindelijk om draait?

Neem contact op met Kaj