Over ons

Wie is Attract Professionals?

Attract Profesionals staat voor persoonlijk contact, oprechte interesse en gedrevenheid.

Al ruim 25 jaar kunnen werkzoekenden en werkgevers bij ons terecht, voor het vinden van de ideale match!
Blije mensen, niet voor de korte termijn maar voor een langdurig fijne relatie.
Ons team van 3 enthousiaste recruiters zetten zich hier elke dag weer voor de volle 100% voor in!

We begrijpen dat achter elke kandidaat en organisatie een gezicht schuilt met unieke ervaringen, gevoelens en perspectieven. Door het écht leren kennen, de juiste vragen stellen en buiten de gebaande paden durven gaan, hebben wij vele mensen en bedrijven kunnen helpen.

 

Wij zijn geregistreerde recruiters en staan voor bekwaam en integer recruitment”
Team Professionals

Wij gaan graag met jou in gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ontmoet het team

Onze geregistreerde en vakbekwame recruiters

Saskia Huisman

Na het afronden van mijn Bachelor Management, Economie en Recht ben ik begonnen met werken bij een studenten uitzendbureau. Leuke doelgroep, ik was immers zelf net van school, en de perfecte baan om brede ervaring op te doen dacht ik. Het was gelijk daar dat de arbeidsbemiddeling in mijn bloed kroop. Nu, 20 jaar later, krijg ik nog elke dag energie van mijn werk als recruiter. Ik ga op zoek naar jouw drijfveren, waar kan ik je voor wakker maken?  Zelf word ik gelukkig van mensen in verbinding brengen en inspireren om zichzelf uit te dagen.

Met 20 jaar ervaring aan arbeidsbemiddeling in mijn rugzak ga ik in gesprek met jou op zoek naar je ambities. Ik  denk in kansen en oplossingen, ben nieuwsgierig, heb lef en durf mensen te confronteren.

Het is mijn missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw toekomstige werkgeluk.

Julian Vink

Na het afronden van mijn CIOS opleiding, Sport Management, heb ik 7 jaar gewerkt als Tennis en Padel leraar. Nieuwsgierig naar wat er op werkgebied verder mogelijk voor mij was ben ik bij Attract aan tafel gekomen. Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds super blij om!

In mijn 5 jaar bij Attract een mooie kans gekregen om te starten en te groeien in de arbeidsbemiddeling. Dit jaar mogen aansluiten bij het Professionals label.

Wat ik daar zo leuk aan vind is dat ik nu voor kandidaten hetzelfde doe, als hetgeen Attract destijds voor mij deed. Daarin heel open en creatief meedenken.
Goed luisteren naar jouw wensen en talenten, om daar vervolgens een werkplek bij te zoeken waar jij optimaal in jouw kracht komt.

Out of the box denken en het gesprek aangaan is wat ik belangrijk vind. Daarbij kijk ik verder dan alleen een cv. Wat daagt jou uit? Wanneer ga jij met plezier naar je werk? Ik hoor graag jouw wensen, verwachtingen en ambities. Met jou meedenken over jouw volgende stap naar werkgeluk, daar krijg ik energie van!

Johan Wennink

Als HRM-professional met meer dan 5 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, ben ik goed bekend met de Twentse arbeidsmarkt. Vol enthousiasme heb ik de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd. Mijn missie? Werkzoekenden en werkgevers op een open, eerlijke en transparante manier met elkaar verbinden. Ik houd ervan om net anders te denken en wil écht begrijpen wie jij bent en wat het beste aansluit bij jouw wensen en ambities.

Ben je op zoek naar dé perfecte kandidaat? Ook dan sta ik klaar voor een gesprek. Laten we samen kennismaken en samen iets moois creëren. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Jouw volgende carrièrestap?

Wat houdt de recruitercode in?

Daarover geven wij jou in deze video meer informatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij nemen graag contact met je op

Neem contact met ons op Wij staan voor je klaar
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op Wij staan voor je klaar