De juiste kandidaten vind je met Attract Professionals

Flexibiliteit is steeds belangrijker maar als het om de werving en selectie van jouw personeel gaat wil je een partner voor de lange termijn. Een relatie met iemand die jou kent, iemand die weet waar je van houdt en je blijft verrassen.

We kennen (of maken kennis met) de normen, de waarden, de cultuur en de plannen voor de toekomst. We weten feilloos wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Door ook out-of -the-box te werven en te selecteren stellen we kandidaten voor met een soms net even iets andere achtergrond. Daar moet je tegen kunnen, maar wat je altijd zeker weet, is dat je een kandidaat krijgt die bij je past. In een kennismakingsgesprek ontdekken jullie samen of het klikt, want dát is waar het uiteindelijk om draait.

Zo ziet ons recruitment traject eruit:

We ontrafelen waar het binnen het bedrijf om draait. De bedrijfscultuur, de ambities, de drijfveren, de waarden, de typische trekjes van het vak, de strijd voor een beter resultaat. We houden pas op met vragen als er niets meer te vragen is. Dat doen we ook met jouw potentiële werknemers en dan koppelen we ambities.

Start werving;

De eerste stap in de samenwerking zal bestaan uit een goede analyse van het bedrijf. Waar staan jullie? Wat zijn de ambities, doelen en mogelijkheden binnen de markt? Welke functies moeten er vervuld worden om de juiste groei en ontwikkeling binnen het bedrijf te cultiveren en er voor te zorgen dat de gestelde doelen haalbaar worden?

Werving & selectie professionals;

Met de analyse van het bedrijf, zowel op professioneel als cultureel niveau, kunnen we de openstaande vacatures gerichter plaatsen zodat deze bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. In gesprekken komen we er snel achter of de competenties en de persoonlijkheid van de professional overeenkomt met de openstaande vacature.

Voorstellen professional

Nadat we een selectie hebben gemaakt van potentiële kandidaten voor de functie, leggen we deze gelijk aan je voor. Je hebt hierdoor een keuze uit gekwalificeerde professionals, zonder dat je eerst het kaf van het koren hoeft te scheiden. Een enorme tijdsbesparing.

Sollicitatiegesprekken;

Uit de selectie heb je zelf een of meerdere kandidaten uitgekozen om op gesprek te laten komen. We zorgen dat je vooraf over een goed profiel en helder C.V. van de persoon beschikt zodat je beslagen ten ijs komt en gericht je vragen kan stellen.

Vervolg (procedure/stappen);

We ontvangen van jou en de kandidaat terugkoppeling op jullie kennismaking. Zijn jullie beide enthousiast, dan plannen we een tweede gesprek om de samenwerking te concretiseren.

Contractbespreking;

De formele invulling van de samenwerking met de kandidaat. Dit verloopt geheel naar eigen wens. Kan je hier een stukje advies of begeleiding bij gebruiken of geef je het gehele traject uit handen en laat je dus het tweede gesprek ook via Attract professionals lopen? Het kan allemaal. We stemmen vooraf met af hoe je het gehele werving & selectie proces voor je ziet.

Een nieuwe collega. Gefeliciteerd!;

Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst en dank voor je vertrouwen in Attract Professionals. We staan de volgende keer met net zoveel energie en enthousiasme voor je klaar.

Wil je de juiste kandidaat vinden?

Je hebt genoeg uitdaging voor een ambitieus talent. Maar waar vind je de juiste persoon? Attract professionals heeft de ervaring en het netwerk om voor jouw bedrijf het verschil te maken en het juiste talent aan te trekken.

Weten wat we voor jou als opdrachtgever kunnen beteken? We horen graag waar we je bij kunnen helpen.

Neem contact op