Werkgever aan het woord; Energie Consult Holland Groep

Al jaren vult Attract Professionals succesvol de vacatures in van Energie Consult Holland Groep . Voor ons een waardevolle en prettige samenwerking, waar wij heel dankbaar voor zijn. Hieronder lees je hoe Lisette van Energie Consult Holland Groep de werkwijze van Attract ervaart.

Wat vindt Energie Consult Holland Groep zo fijn aan de samenwerking met Attract?

“Het is duidelijk dat ze de tijd nemen om onze organisatie en de vacature goed te begrijpen. Tijdens het proces worden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en ook na de match houden ze contact om te kijken of alles goed loopt. Medewerkers die al jaren geleden via deze weg bij ons in dienst zijn gekomen, zijn nog steeds naar volle tevredenheid bij ons aan het werk. Dit is het beste bewijs van de professionaliteit en zorgvuldigheid waarmee Attract te werk gaat.”

Zij begrijpen niet alleen de functie, maar ook onze organisatie en cultuur.” Lisette

Ook graag blije mensen in dienst, niet voor de korte termijn maar voor een langdurig fijne relatie? Wij helpen graag! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dankzij Attract hebben wij lastige vacatures ingevuld, waar zowel medewerkers als wij erg tevreden zijn over de gemaakte match."

Lisette - Energie Consult Holland Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.