Van kandidaat naar contactpersoon; Mike aan het woord

En dan kom je ineens van de ene kant van de tafel, aan de andere kant van de tafel te zitten. Het overkwam Mike.

Mike kwam als kandidaat in contact met Attract Professionals, naar aanleiding van een openstaande functie als corporate recruiter bij Energie voor elkaar.  Na een kennismaking met Julian, werd al snel duidelijk dat dit een hele goede match zou zijn. Een sollicitatiegesprek was dan ook vlug geregeld. Gelukkig zagen Mike en Energie voor elkaar, hetzelfde in elkaar als wat Julian zag. Met als resultaat: Mike een geweldige baan en Energie voor Elkaar een geweldige collega. Een hele waardevolle match, want na ruim 2 jaar heeft Mike het nog steeds ontzettend naar zijn zin. Zijn kennis en creativiteit worden gewaardeerd en hij mag mooie vacatures invullen op verschillende niveaus.

Attract heeft mij geholpen aan deze geweldige baan, maar ook aan vele nieuwe collega’s.” Mike

Maar dan nu het bijzondere: na de plaatsing hield het contact tussen Mike en Attract niet op. Al ruim 2 jaar is Mike vanuit de werkgeverskant, hét aanspreekpunt voor Attract. Mike schakelt Julian en Saskia in, bij vacatures die hij zelf moeilijk kan vervullen. Zo zorgen zij met elkaar, voor de allerbeste collega’s voor Energie voor Elkaar.

Ben jij ook benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Attract is betrokken en denkt echt met je mee!"

Mike Welles

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.