Van de zorg naar de marketing; hoe Robin haar droombaan vond…

Na jong afgestudeerd te zijn in de marketing en communicatie, zat Robin nog vol ideeën om te reizen en ontdekken. Uiteindelijk is ze werkervaring op gaan doen in de zorg, maar bleek dat ze de marketing kant mistte. Alleen…. nu een werkgever vinden, waar ze kans kreeg om dit talent weer op te pakken en verder te ontwikkelen. Julian wist dé werkgever voor haar!

Hoe heeft Robin de “reis” naar haar nieuwe baan ervaren?

“Ik kwam in contact met Julian van Attract Professionals. Ik ben heel erg fijn geholpen! Er is echt geluisterd naar waar ik naar op zoek was. Er is voor mijn gevoel echt de tijd genomen, om voor mij te zoeken naar een passende baan. Julian wilde ook persoonlijk dingen weten, waardoor ik echt het gevoel had dat ze ook kijken naar wie is de persoon. Het was niet alleen oppervlakkig contact, waarbij het puur gaat over zo snel mogelijk maar iets vinden. Ik werd geregeld gebeld om te kijken hoe het gaat met mij en of ik vragen had. Zelfs na dat ik aan een baan ben geholpen, bleef er contact wat ik persoonlijk heel leuk en fijn vind. Er is gevraagd hoe het gaat met mij en de baan en hoe ik het vind. Dit persoonlijke heb ik als zeer fijn ervaren.”

De persoonlijke benadering, het fijne contact tijdens de zoektocht én erna, is wat Attract écht onderscheidt."

Robin Heitköning