Nieuwe uitdaging; hoe gaat het met Laurens?

Laurens was toe een nieuwe uitdaging. Al snel heeft hij via Attract Professionals de baan gevonden waar hij dagelijks met plezier naar toe gaat. En dat op nog geen 200 meter lopen van zijn huis! Voor hem bleek dit de perfecte match. Ben jij benieuwd naar zijn complete ervaring? Lees dan snel verder. 

Hoe heeft Laurens de hulp van Attract Professionals ervaren?

Je was op zoek naar een nieuwe uitdaging; hoe kwam je met Attract Professionals in contact?

“In maart van dit jaar ben ik in aanraking gekomen met Saskia van Attract Professionals. In het verleden was ik al eens eerder met Attract in contact gekomen, toen helaas zonder resultaat. Deze keer was ik actief op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dezelfde avond na het bericht hadden we een bel afspraak met elkaar. Saskia nam tijdens dit telefoontje uitgebreid de tijd voor mij, om erachter te komen waar ik precies naar op zoek was.”

Attract Professionals onderscheidt zich echt op het gebied van snelheid en betrokkenheid”

Hoe verliep de bemiddeling met Attract Professionals?

“Je kunt op hen vertrouwen dat zij met profielen komen die passen bij de functie. Zo had ik zelf vier dagen nadat ik was benaderd door Attract, al een gesprek bij Energie voor Elkaar. Dezelfde week had ik een tweede gesprek en de week daarop kreeg ik een voorstel vanuit Energie voor Elkaar. Dit alles doordat Saskia en collega’s snel schakelen.
Op dit voorstel heb ik vol enthousiasme “Ja” gezegd en inmiddels werk ik met veel plezier als HR-professional bij Energie voor Elkaar.”

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging en ben je daar hulp bij nodig? Ga dan het gesprek met ons aan, wij denken graag met jou mee.

We zijn 24 uur bereikbaar om met jou mee te denken dus neem contact met ons op! 

De werkwijze is professioneel en de communicatie verliep snel, open en eerlijk. Tijdens de sollicitatieprocedure voorzagen ze mij van fijn advies. Ze hebben oprechte interesse voor jou als persoon!"

Laurens - HR-professional

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.