Hoe Benjamin zijn droombaan vond

Hoe heeft Benjamin de hulp van Attract Professionals ervaren?

Lees hieronder hoe Benjamin is geholpen aan zijn droombaan en hoe hij het hele traject heeft ervaren.

“Na Corona en herstel van een operatie, was ik vastbesloten om in een duurzamere werkomgeving aan de slag te gaan. Na verschillende screenings en tests kwam ik in contact met Julian en zijn bedrijf, Attract. Via LinkedIn belde Julian me persoonlijk op. Onze verkennende gesprekken waren prettig en al snel voelde het goed. Het viel me op dat Julian niet met een standaard systeem werkte, waardoor het gesprek meer diepgang had en niet afleidend was. Hij stelde relevante vragen en had oog voor de toekomst, in plaats van te focussen op “wat heb je tien jaar geleden gedaan”.  Aangezien ik verandering wilde brengen met mijn werk, was dit belangrijk voor mij.”

Attract is een geweldig team met fantastische mensen en ze hanteren een uitstekende aanpak” Benjamin

“Momenteel werk ik als relatie- regiomanager bij het Warmtebedrijf Amersfoort, waar ik bedrijven en huishoudens help om fossielvrij te verwarmen en te voorzien van warm tapwater. We werken samen aan de energietransitie, wat ik erg inspirerend vind.”

 

Een diepgaande en inspirerende ervaring in duurzaam werken. Geen standaard systeem, maar relevante vragen en toekomstgericht. Geweldig team, uitstekende aanpak. Werken aan de energietransitie bij Warmtebedrijf Amersfoort is inspirerend"

Benjamin

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.