Functionele samenwerking voor moeilijk te vervullen vacatures

Moeilijk te vervullen operationele vacatures én moeilijk te vervullen hbo/wo gekwalificeerde vacatures op het gebied van marketing en finance? Dat vraagt om een functionele samenwerking.

Vacatures die een bijdrage leveren aan onze maatschappij

FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven en regie te houden door het ontwikkelen van slimme producten en diensten voor de zorg. Daar moet toch personeel voor gevonden worden om aan dit maatschappelijk belang zijn of haar steentje bij te dragen? Vanuit dit vraagstuk is een fantastische samenwerking ontstaan waarin moeiteloos samengewerkt wordt tussen alle partijen. Waarbij humor niet ontbreekt en wij het als verfrissend ervaren, om met iemand te werken die niet alleen buitengewoon kundig is, maar ook de samenwerking warm omarmd.

We hebben het over Marja Harteman en zij weet in deze referentie exact te omschrijven hoe de samenwerking tussen de labels Attract uitzendbureau & Attract; Professionals bedoeld is.

De ervaring van Marja

“In september 2023 kwam ik als HR Manager van FocusCura B.V. in contact met Bianca Roozeboom-Krom van Attract Uitzendbureau. Niet omdat ik op zoek was naar een uitzendpartij. Wel omdat ze op een professionele manier vasthoudend was in haar betoog dat ze dé ultieme kandidaat had voor een bij ons lastig te vervullen logistieke vacature.

Een vacature die ze op onze website had gezien en waar wel degelijk het bekende regeltje ‘acquisitie niet gewenst’ bij stond. Haar enthousiaste persoonlijkheid en benadering maakten dat ik toch bereid was om in gesprek te gaan.

Eindresultaat? Een vaste aanstelling van deze kandidaat die tot op de dag van vandaag een perfecte match binnen FocusCura blijkt te zijn.”

Hoe ben je met Professionals in contact gekomen?

“Het contact met Attract als uitzend- en wervingspartner bleek een gouden greep. In no time waren ze in staat om diverse tijdelijke en vaste operationele vacatures te voorzien van uitstekende kandidaten. En toen kwam de grote verrassing: de link met Attract; Professionals.

Naast operationele vacatures hadden we ook een aantal moeilijk vervulbare hbo/wo gekwalificeerde vacatures op het gebied van marketing en finance. Bianca vroeg mij of ze deze vacatures onder de aandacht mocht brengen bij haar collega Saskia van Attract Professionals en of zij vrijblijvend mee mochten zoeken.

Wat de grote gerenommeerde bureaus maandenlang niet lukte, kregen Saskia en haar collega in relatief korte tijd wel voor elkaar: het vinden van de perfecte business controller en marketing professional voor FocusCura!

Ik heb zelden eerder het genoegen gehad om te mogen samenwerken met zulke enthousiaste dames als Bianca en Saskia. Zij begrijpen écht wat een klant verstaat onder werving & selectie partnership.”

Heb jij moeilijk vervulbare vacatures en geloof jij in deze functionele samenwerking als gerichte aanpak? Neem contact op. We doen niks liever dan onze krachten bundelen, voor succes!

Underpromise, overdeliver. Dat is wat mij betreft waar Attract voor staat!"

Marja - FocusCura

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.