Ervaring met Attract Professionals als werkzoekende én werkgever; hoe bevalt Marieke dat?

Iemand die ervaring heeft met Attract Professionals vanuit de werkzoekende kant áls de werkgeverskant? We hebben het over Marieke van Vremac Cylinders – Boosting your motion & control.

Via Attract Professionals vond zij haar droombaan! Ze is zonder meer enthousiast over de samenwerking, waarbij ze de kant van sollicitant als nu van werkgever zijnde HR Business Partner heeft ervaren. Volgens Marieke onderscheidt Attract Professionals zich door een persoonlijke benadering en advies. Er wordt de tijd genomen, goed geluisterd en treffend doorgevraagd.

Er is focus op zowel de wensen van de kandidaat zelf, die van de werkgever als ook de functie inhoudelijk.” Marieke

Voor Marieke als werkgever is het bijzonder prettig dat de kandidaten die voorgesteld worden zonder meer aan de vraag voldoen en deze zelf ook enthousiast zijn over ons bedrijf.
Er is door Attract Professionals dus goed voorwerk gedaan, daardoor staat Attract volledig achter de voorgestelde kandidaat. Voorts worden deze kandidaten als persoon voorgesteld en niet als nummer.

 

De communicatie is snel, persoonlijk open en eerlijk. Ik kan Attract Professionals van harte aanbevelen!''

Marieke Weenink - Vremac

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.