Een volgende carrière stap; hoe ging dit bij Manon?

Manon wilde graag een volgende stap in haar carrière en vroeg Attract Professionals om haar hierin te begeleiden. Benieuwd naar haar ervaring? Lees snel verder

“Tijdens mijn kennismakingsgesprek en ook in de aanloop naar mijn sollicitatiegesprek(ken) had ik contact met Saskia Huisman. In tegenstelling tot contacten met uitzendbureaus in het verleden, waar alles ‘snel snel’ moest, nam Saskia de tijd om mij te leren kennen en écht te luisteren naar mijn wensen. Wat ik vooral als heel bijzonder heb ervaren zijn de appjes voor elk gesprek om me succes te wensen en de appjes na het gesprek met de vraag hoe het was gegaan. Zelfs ’s avonds kreeg ik reactie op mijn mail met vragen.

Duidelijk, open en betrokken, zo heb ik het contact met Attract Professionals ervaren.” Manon

Ben jij net als Manon klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Attract nam de tijd om mij te leren kennen en écht te luisteren naar mijn wensen. Vooral de appjes voor en na het sollicitatiegesprek, waardeerde ik enorm"

Manon

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.