Een baan die perfect aansluit; Mario vertelt

Mario was niet echt op zoek naar een baan, want hij zat nog goed bij zijn vorige werkgever. Toch kwam daar ineens de baan voorbij die perfect aansloot bij zijn wensen, waardoor hij wel moést solliciteren! Attract heeft Mario hierbij begeleidt en lees hieronder hoe dat ging.

En dan zie je ineens een baan die perfect aansluit bij jouw wensen!

“Hoewel ik tevreden was met mijn vorige baan, stuitte ik via LinkedIn op een spannende kans die mijn aandacht trok. Het was een vacature, die in mijn berichtenbox was geplaatst door Julian Vink van Attract Professionals. Het was een vacature bij bij Energie Voor Elkaar, die perfect aansloot bij mijn vaardigheden, ervaring en carrièredoelen. Ik was meteen geïntrigeerd en besloot de sprong te wagen. Ik nam telefonisch contact op met Julian en we hadden meteen een goede klik met elkaar.

Na onze goede gesprekken heeft Julian mij voorgesteld bij Energie voor Elkaar in Ede. Na een dag kreeg ik van Julian een telefoontje dat ik op het eerste gesprek kon komen bij de corporate recruiter. Dankzij de informatie die ik op de website van Energie voor Elkaar had verzameld, kon ik me goed voorbereiden en mijn kennis over het bedrijf demonstreren. Het gesprek verliep positief en ik voelde een sterke match met de bedrijfscultuur en waarden. In dezelfde week werd ik voor het tweede gesprek uitgenodigd en hier had ik ook een goede klik en match met mijn toekomstige manager sales. De maandag daarop had ik nog een laatste gesprek met de CEO.

Uiteindelijk kreeg ik het geweldige nieuws dat ik was geselecteerd voor de functie als accountmanager bij Energie voor Elkaar. Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap in mijn carrière en kijk er naar uit om mijn vaardigheden en expertise in te zetten binnen dit inspirerende bedrijf.”

En toen kreeg ik het geweldige nieuws: ik had de baan!” Mario

Wil jij ook net als Mario, graag een baan die perfect aansluit bij jouw wensen? Kom dan eens praten met Attract Professionals! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

 

 

Ik kijk uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière en ben dankbaar voor de rol die Attract hierin heeft gespeeld."

Mario

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.