Doorgroeien in razendsnel tempo; hoe is het nu met Helen?

Zo op je plek zitten dat je binnen no-time kan doorgroeien naar een hogere functie; we hebben het over Helen. Zij solliciteerde op de functie van Marketing Adviseur via Attract Professionals en ging aan de slag. We bleven Helen volgen en zagen dat zij wel een heel bijzondere groei in korte tijd doormaakt. Een groei waar wij als Attract Professionals écht een glimlach van op ons gezicht krijgen! Benieuwd welke? Lees dan gauw verder. 

Een bijzonder interview met Helen van Veelen

Hoe heeft Attract jou aan je huidige functie geholpen?

“Ik nam in 2022 zelf contact met Attract op, omdat ik de vacature Marketing Adviseur voorbij zag komen via LinkedIn. De vacaturetekst en het profiel spraken me meteen aan. Daarom nam ik telefonisch contact op met Saskia van Attract. Na het telefoongesprek was ik zo enthousiast geworden, dat ik graag op gesprek wilde bij deze organisatie. De voornaamste reden van mijn enthousiasme was, dat Saskia uitgebreid vertelde over de organisatie en de inhoud van de functie. Maar ook vooral omdat ze heel snel aangaf: Helen, jij past binnen deze organisatie! Die conclusie kon Saskia snel trekken doordat ze echt naar me luisterde, mij liet vertellen wie ik ben en wat ik belangrijk vind.

Vervolgens handelde Saskia heel snel en een 1e gesprek bij Platform Energie voor Elkaar was zo gemaakt. Direct na dat 1e gesprek nam ik natuurlijk contact met Saskia op en spraken we allebei vol enthousiasme over de verdere stappen. Met als eindresultaat: mijn nieuwe baan per 1 juli 2022!”

Er werd echt naar mij geluisterd en Saskia liet mij vertellen wie ik ben en wat ik belangrijk vind!” Helen

Super dat je zo op je plek zit Helen! Hoe bevalt jou deze baan?

“Oorspronkelijk ben ik sinds 1 juli 2022 als Marketing Adviseur binnen Platform Energie voor Elkaar van start gegaan. Saskia had gelijk: het was meteen the perfect match. Met veel enthousiasme voor de functie, de organisatie, branche en het werkveld stortte ik me op mijn nieuwe functie. En dat had grote gevolgen, want in december 2022 werd ik Teamleider van de afdelingen sales, marketing en communicatie. Om vervolgens vanaf 1 oktober 2023 aan de slag te gaan als Commercieel Directeur binnen de organisatie. Ik vind het fantastisch om mezelf op werkgebied zo te kunnen ontwikkelen en die ruimte te krijgen om te kunnen doorgroeien. En dat dankzij het startpunt: Saskia en Attract!”

Wat fantastisch om te lezen hoe snel jij hebt kunnen doorgroeien! We werken graag samen met Energie voor Elkaar en zijn benieuwd naar jouw mening; waarom zou je voor dit bedrijf moeten werken?

“De organisatie Platform Energie voor Elkaar bevindt zich in de wereld van de energie- en warmtetransitie. Dat maakt het dynamisch, snel en interessant. Maar ook hectisch. De organisatie is zelf ook in transitie en groeit enorm qua personeel en op de Nederlandse markt. Dat maakt elke dag weer anders, maar er is ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, ideeën aan te dragen én uit te voeren. Wil je jezelf ontwikkelen? Dan is Platform Energie voor Elkaar the perfect match!”

Wat zijn jouw plannen voor in de toekomst? Wil je nog verder doorgroeien?

“Mijn plannen voor de toekomst? Tja, ik startte 1 juli 2022 als Marketing Adviseur en ik kreeg de ruimte om mezelf te ontwikkelen tot waar ik nu binnen de organisatie sta als Commercieel Directeur. Dat had ik meer dan een jaar geleden niet voor ogen gehad. Ik ben nog volop bezig met mijn nieuwe rol, dus verder vooruit kijken doe ik nog maar even niet. Even bijkomen nog van de stappen die ik binnen een jaar heb kunnen en mogen nemen. Maar wie weet wat de toekomst me nog meer brengt?!”

Wat is jouw gouden tip om je dagen leuk te houden?

“Het belangrijkste is om dichtbij jezelf te blijven, te doen wat je leuk vindt en de drive en lef hebben om het verschil te maken. Als je die ruimte binnen een organisatie krijgt, gebeuren er fantastische dingen. Elke dag weer.”

Beveel je Attract aan?

“Leg bij Attract neer wat je wensen zijn op werkgebied, vertel wat je belangrijk vindt in een functie en organisatie en laat Attract doen waar ze goed in zijn: het vinden van the perfect match!”

Wil jij ook net als Helen razendsnel doorgroeien? Wij gaan de uitdaging graag met jou aan!

Vertel wat je wensen zijn, wat je belangrijk vindt & laat Attract doen waar ze goed in zijn: het vinden van the perfect match!"

Helen van Veelen - Platform Energie voor Elkaar

Jouw wensen met ons bespreken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of app'en.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.