Waar vind je de juiste professional?

Het vinden van de juiste professional voor een functie is en blijft een vak apart. Vandaag de dag nog meer dan voorheen. Met elke dag weer nieuwe kanalen om potentiële kandidaten te vinden zie je soms door de bomen het bos niet meer. Want waar bevindt die geschikte professional zich? Deze zoektocht kan naast veel tijd ook aardig wat geld gaan kosten.
Attract Professionals verstaat haar vak en weet dankzij jaren ervaring keer op keer de geschikte professional te vinden. Dit zorgt voor snel resultaat en met een mooie bijkomstigheid dat je, dankzij een vooraf afgesproken fee, de kosten beter in de hand hebt.

Een professional waarbij het klikt

Voor we op zoek kunnen naar de juiste professional voor de openstaande functie leren we jou en je bedrijf graag beter kennen. Een nieuwe professional moet natuurlijk aan het functieprofiel voldoen. Dat begrijpen we als geen ander. Maar wat net zo zwaar en soms wel zwaarder weegt is de persoonlijke klik. Een goede klik met de rest van je team zorgt voor een betere en duurzamere binding tussen beide.
Attract professionals gaat in de selectieprocedure grondig te werk. Dankzij ons grote netwerk en het talent om de juiste informatie boven te krijgen leveren we altijd de ultieme professional voor de functie.

Attract biedt meer

Als het aan ons ligt stopt de samenwerking niet na de plaatsing van de professional. We verzorgen namelijk ook casemanagement, selectie- & ontwikkelingsassessment en loopbaancoaching. Middelen waarmee je bedrijf kan blijven groeien door ook naar de ontwikkeling van de huidige professionals te kijken die bij je in dienst zijn. Talent wordt zo sneller ontdekt en ten volste benut. Maar ook de behoefte voor bij- of omscholing komt zo sneller aan het licht.

Wil je de juiste professional vinden?

Je hebt genoeg uitdaging voor een ambitieus talent. Maar waar vind je de juiste persoon? Attract professionals heeft de ervaring en het netwerk om voor jouw bedrijf het verschil te maken en het juiste talent aan te trekken.

Weten wat we voor jou als opdrachtgever kunnen beteken? We horen graag waar we je bij kunnen helpen.

Neem contact op