Duurzame oplossingen voor je mensen én voor jou

Een bedrijf is altijd in beweging het kan zijn dat een professional hierdoor niet (meer) op de juiste plek zit. Wat er dan ook ten grondslag ligt, het is belangrijk dat er een oplossing komt. Dit kan jou, als leidinggevende, in een lastig parket brengen.Je hebt immers bepaalde rechten en plichten waar je aan moet voldoen. Attract Professionals helpt je met loopbaancoaching de mensen weer op de juiste plek te krijgen.

Het begint met de juiste vragen te stellen

Een goede begeleiding begint bij het inzichtelijk krijgen van de situatie. Attract professionals gaat met jouw professional het gesprek aan om de situatie in kaart te krijgen.

We kijken naar de persoon, zijn of haar ambities en competenties. Vragen die we onder andere stellen zijn:

  • Wat vind jij belangrijk?
  • Waar liggen je competenties en hoe wil jij je ontwikkelen?
  • Welk groeitraject zie je voor je voor de komende jaren?

Binnen de loopbaanbegeleiding wordt vaak gestart met een ontwikkelsassessment. We komen met zo’n assessment achter welke kwaliteiten en ontwikkelpunten je professional heeft en/of welke functie daarmee overeenkomstig is. Dit onderzoek wordt door een gecertificeerde arbeidspsycholoog gedaan en biedt een sterke fundering voor de verdere coaching.

Loopbaancoaching voor jezelf

Het kan natuurlijk ook zijn dat voor jezelf een ontwikkelingsplan wilt. Als werkgever moet je blijven leren en is het dan ook een logische stap om hier serieus mee aan de slag te gaan.
Wellicht wil je bepaalde leidinggevende aspecten ontwikkelen of heb je op persoonlijk vlak behoefte aan ontwikkeling. Attract professionals zorgt ook voor werkgevers begeleiding.
Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op.