Een bedrijf is altijd in beweging. Nieuwe ontwikkelingen in de markt waar op geanticipeerd dient worden. Maar ook binnen het bedrijf gebeurd er van alles. Mensen groeien en ontwikkelen zich, met de daarbij behorende ambities. Het is soms lastig om adequaat op deze ontwikkelingen te schakelen. Attract; Professionals is hierin de helpende hand. We bieden zowel ontwikkel- als selectie assessments.

Wat de beste keuze is, hangt af van de behoefte. Is er een cruciale functie vrijgekomen? Dan zal je hiervoor graag met spoed een geschikt persoon voor willen vinden. Het kan natuurlijk ook zijn dat er functies bij komen doordat het bedrijf groeit en er nieuwe werkzaamheden ontstaan. Elk van deze vraagstukken is gebaad bij een assessment.

Ontwikkelassessments

Beweging binnen je bedrijf is onvermijdelijk. Dit kan af en toe spannend zijn. Met onze hulp is dat nergens voor nodig. Met een ontwikkelassessment checken wij zorgvuldig of een werknemer daadwerkelijk geschikt is voor dat doorgroeien traject of dat een nieuwe kandidaat geschikt is voor die nieuwe functie. Met een ontwikkelassessment wordt aangetoond of de professional de functie aankan, waar zijn of haar kwaliteiten liggen en waar nog ontwikkeling behoeft. Wij voeren dit gehele traject voor jou als opdrachtgever uit. Dat scheelt weer en op basis van de uitkomst ontvang je een advies waar jij jouw beslissing op kan baseren.

Selectie assessments

Je kent het wel. Je bent op zoek naar een professional voor een bestaande of nieuwe functie. Na enkele contactmomenten blijf je twijfelen. Is deze persoon de geschikte kandidaat? Attract professionals helpt je deze twijfel wegnemen met een selectie assessment. Op deze manier kan jij een gefundeerde beslissing maken. Bij een selectie assessment kijken we naar de functie, de bedrijfscultuur en kijken of er bij de kandidaat op persoonlijk als ook op professioneel gebied een match is. Een selectie assessment vraagt ook niet veel tijd. Binnen één dag hebben we alle gegevens op een rij zodat jouw keuze goed te onderbouwen is.

Assessment voor jouw bedrijf?

Weten wat Attract professional jou kan bieden. stuur ons een mail of bel ons en we leggen de juiste mogelijkheden voor jouw situatie voor.

Neem contact op